Fényképek

2009.06.05. 18:00

Elkezdtem képekkel dúsítani a beszámolóimat, illetve dúsítani a beszámolóimat. :)

Mivel azzal a szilárd elhatározással vágtam neki az útnak, hogy nem fogok tájakat és épületeket fotózni, inkább élvezem azok szépségét, és legfeljebb embereket fényképezek, akikkel jól érzem magam, ezért sok-sok képet kell összevadásznom azoktól, akikkel együtt jártuk az útat, illetve gugli barátom segítségével a korábbi zarándokoktól.

Amíg a végére érek, addig facebook regisztráció nélkül is megnézhetitek az én képeim egy részét ezen a linken. Aki facebook felhasználói is, az olvashatja a képen szereplők észrevételeit, egyik-másik kép kapcsán kialakult vidám hangulatú eszmecserét is. Enélkül meg kell elégednetek az én agnol nyelvű képaláírásaimmal! :)

Utazásom napjainak sorrendjét nem szeretném összekavarni, ezért váratlan helyeken (pl. május 1-nél a 25-ik napról) tűnhetnek fel a "képesített" postok. Tessék kutakodni!

A bejegyzés trackback címe:

https://caminobb.blog.hu/api/trackback/id/tr761165930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása