Solarium

2009.05.02. 16:14

Igen, szolárium. Tudom, nem számít soknak az a 800-1000m amennyivel itt közelebb vagyunk a Naphoz, mint otthon, de hidd el, hogy az.
Ezért hát tessék sokat "napozni" mielött nekivágsz az útnak!
Így el tudod kerülni a fehér póló, fehér zokni és kopott vörös fül-orr kombót, amit én itt már harmadik hete hordok. Alább - elrettentés képen - Yngve csinos túrazoknija látható:



Mivel a túranadrágok még a farmernál is keményebb anyagból vannak, és az átlagos 2-3e otthoni lépés helyett itt napi 30-40e lépést teszel meg bennük, a mozgalmas részeknél (comb elsö része, vádli) babapopsi simára csiszolja a szőreidet. Mindegy mennyi volt korábban, tök csupasz leszel a második hétre. Na és akkor nagyon tud fájni egy leégett vádli a naci alatt.
Ezért hát tessék rendesen napkrémet is használni, ne csak hozni. (Az enyémnek lába kélt a Templomosok városában, ezért vehettem újat.)

A bejegyzés trackback címe:

https://caminobb.blog.hu/api/trackback/id/tr941098918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása